Isplata dobitka u internet kladionici

Isplatu dobitka i sredstava sa veseg kladionickog racuna mozete zatraziti bilo kada,isplatu je najbolje obaviti preko netellera ili bankovnim transferom.
Bankovni transfer je transfer sa racuna na racun.Prvo sto trebate uraditi je otvoriti devizni racun u banci i od banke zatraziti potrebne podatke za deviznu doznaku.IBAN ,SWIFT kod ,broj vaseg deviznog racuna i adresu banke.

IBAN je medjunarodni broj vaseg racuna,u samom IBAN kodu su sadrzani svi potrebni podaci,oznaka banke,ime drzave
iz koje je banka,broj vaseg racuna itd
BIC ili SWIFT kod je oznaka za banku.

Zavisno od načina isplate koji odaberete od vas će se tražiti da upišete različite podatke.Isplatu obično zatražite pod linkovima WITHDRAWAL,, CASHIER, OUTPAYMENT, itd…

Ako isplatu zatrazite bankovnim transferom novac ce biti na vasem deviznom racunu za 2-3 radna dana.Isplata netellerom je instantna i za kratko vreme ce novac bit na vasem neteller racunu.Kad otvorite neteller racun uz njega dobijete i plasticnu Mastercard karticu kojom pare sa neteller racuna podizete na bilo kom bakomatu.
Nakon sto online kladionica isplati pare na vas Neteller racun mozete odmah na prvom bankomatu podici taj novac.Brzina isplate na netteler zavisi od klade do klade ,naprimer Pinaclle kladionica isplati za 15 min na Neteller ,bet-at home do sat ili dva vremena itd

Neteller racun mozete otvoriti preko ovog linka www.neteller.com

Neteller je servis za online placanja ,poput online banke ,kao pay pal,skrill itd

Copyright © 2023. Sva prava zaštićena. kladionice-bonusi | Kladionice-bonusi.com je vas vodic kroz online kladjenje, internet kladionice i bonuse koje nude online kladionice. Ovaj portal je napravljen s ciljem da svima priblizi online kladjenje i da vam predstavi najbolje i proverene internet kladionice. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. Please gamble responsibly.