Kako uplatiti

Opcije placanja na Internetu ,depoziti i podizanje sredstava iz i u online kladionice

Najčešce se za uplate na online kladionice koriste kreditne ili debitne kartice (VISA, MasterCard itd.), bankovni prijenos, ePayments odnosno takozvani internet novčanici (Skrill, NETELLER, PayPal). Uplata na online kladionice je moguća i preko prepeid kartica (Paysafecard), kao i raznih drugih nacina plaćanja (Bitcoina,Western Union itd.).
Uplata na online kladionice prilicno je jednostavna stvar, a kod vecine načina plaćanja, uplata novca je pitanje nekoliko sekundi. Najlakši način za uplatu je korištenje internetskog novčanika skrila ili kreditne kartice gde se novac momentalno prenese , tako da u sekundama imate novac na računu kod online kladionice. S druge strane, najduže traje uplata bankovnim prijenosom, loša strana bankovnog prijenosa je vrijeme transakcije, a potrebno je nekoliko dana da se novac pojavi na vašem računu.

Skrill

Skrill najbolji je internet novčanik koji vam omogućuje slanje novca sa vašeg Skrill računa bilo kojoj kompaniji na Internetu koja prihvati Skrill način plaćanja putem adrese e-pošte. Online plaćanja putem Skrill internetskog novčanika su jednostavna, brza, sigurna i besplatna . Skrill ima više od 35 miliona korisnika širom svijeta, što govori o velikoj popularnosti Skrilla. Skrill je akcionarsko društvo sa sjedištem u Londonu, koje regulira britanski i evropski zakon, a kontrolira britansko tijelo za financijski nadzor.Stranice Skrill.com su potpuno na engleskom jeziku

NETELLER

Neteller je internet novčanik i glavni je konkurent Skrill-a . Neteller pruža svoje usluge od 1999. godine i od tada je jedan od lidera na međunarodnom tržištu plaćanja putem Interneta (djeluje u više od 200 zemalja). Neteller podliježe britanskom i evropskom zakonu i pod nadzorom je britanske agencije za financijske usluge. Pored toga, Neteller koristi najmoderniju enkripciju i klijenti moraju proći višestruku provjeru autentičnosti.Pomoću elektroničkog novčanika Neteller možete brzo, sigurno i besplatno slati novac svima koji imaju Neteller račun (kladionicama, ali i privatnim osobama).

PayPal

PayPal je internetski novčanik koji vam omogućuje prijenos novca izmedu računa identificiranih putem e-adresa. Svaki PayPal racun povezan je s jednom ili više platnih kartica. Kreditna kartica mora imati omoguceno placanje putem Interneta, ali ne utisnut. PayPal ne dopušta financijske transakcije u kladionicama za stanovnike Srbije,Hrvatske ili Bosne i hercegovine. Samo neke evropske zemlje (poput Ujedinjenog Kraljevstva) mogu koristiti ovaj nacin plaćanja u tu svrhu.

Bankovni doznaka, Bankovni transfer

Ako nemate kreditnu karticu i ne vjerujete internetskim novčanicima, onda preporučujemo korištenje bankovnog prijenosa. Novac se šalje izravno kladionici, ali slaba strana je trajanje transfera. Bankovni transfer možete izvršiti podnošenjem naloga za plaćanje u banci ili upotrebom internetskog bankarstva .

Vrste bankovnih transfera

Regulirani transfer (transfer unutar EU i EEA) – oblik prekograničnog transfera. Od 1. jula 2003. međubankarski prenos unutar EU. To je najlakši transfer unutar zemalja članica eurozone.
SEPA transfer – područje jedinstvenog plaćanja u eurima. Provedba SEPA-e u eurozoni omogućava izvršavanje plaćanja s bankovnog računa ili kartice gotovo jednako jeftino i brzo kao kod domaćeg plaćanja.
Bankovni transfer izvan EU (devizni transfer)

Pripejd kartica

Paysafecard je jednako jednostavan kao plaćanje gotovinom. Može se koristiti za polaganje novca u kladionice, kasina, poker web-stranice. Dobar je način za one koji nemaju ili ne žele koristiti bankovni račun ili kreditnu karticu. Možete kupiti Paysafecard na benzinskim postajama, kioscima i trgovinama. Kartica će sadržavati kod od 16 znamenki koji ćete upisati na web-stranici gdje želite platiti. Paysafecard transakcije se procesiraju odmah i anonimno.Paysafe kartica je kartica koja se kupi kao i bon za mobitel i ovo je trenutno najjednostavniji i najbrži način za online klađenje ako ste iz Hrvatske ili Slovenije. Paysafe kartice se mogu kupiti u svim EU zemljama na kioscima, benzinskim pumpama i raznim trgovinama, a mogu se upotrebljavati iz bilo koje zemlje. Paysafe kartice podržavaju uglavnom sve online kladionice U Hrvatskoj Paysafe kartice se mogu kupiti na Tisak kioscima, INA, Petrol i Crodux benzinskim postajama i u trgovačkim centrima Plodine, a postoje u vrijednostima od 50, 100, 200 i 500 kuna

Bitcoin

Bitcoin je decentralizirana virtualna valuta jer sustav radi bez centralne banke ili ijednog administratora. Vrijednost i opskrbu ove virtualne valute ne kontrolira nijedna središnja vlast.
Bitcoin je najbolja opcija ako želite zadržati anonimnost, imate problema sa državnim blokiranjem bankovnih transakcija i kartica. Bitcoinom možete uplatiti i na Skrill, Neteller ili EcoPayz a onda u bilo koju online kladionicu ili direktno na online kladionice koje omogućavaju direktne uplčate bitcoinom.Pogledajte Bitcoin klađenje za više informacija


Savjeti

Kladionice ce tražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što pokrenete prvu isplatu . Autentifikacija se zove KYC (Know Your Customer). Kada se KYC provjerava kladionice najcešce traže osobnu iskaznicu ili vozacku dozvolu, kao i razne izjave – bilo da se radi o bankovnom izvodu ili računu za struju (ne smije biti stariji od 3 mjeseca, jer služi za provjeru adrese). Skenirajte ili uslikajte potrebne dokumente i pošaljite ih e-poštom kladionici.

Morate raditi depozite i podizanje novca s bankovnih racuna, platnih kartica i internetskih novcanika na vaše ime!

Deponirajte i povucite novac samo ako imate više od 18 godina!

Ako želite koristiti kreditnu karticu za depozite i podizanje sredstava, preporucujemo korištenje VISA platne kartice jer povlačenje novca MasterCard-om nije moguće.

Copyright © 2023. Sva prava zaštićena. kladionice-bonusi | Kladionice-bonusi.com je vas vodic kroz online kladjenje, internet kladionice i bonuse koje nude online kladionice. Ovaj portal je napravljen s ciljem da svima priblizi online kladjenje i da vam predstavi najbolje i proverene internet kladionice. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. Please gamble responsibly.