1xbit online kladionica

Detalji

Kladionica 1xbit
Link https://1xbit.com
Osnovan 2016
Tipovi Podrške Email, Live Chat
Jezik Američki, decimalan, frakcijski, hongkonški, indonezijski, malezijski
Minimalni Deposit 0,05 mɃ
Bonus Bonus čak do 7 BTC
Uplata opcije Bitcoin,Ethereum,Dogecoin,Litecoin
Isplata opcije Bitcoin
Naša ocjena 5

1XBit je online kladionica osnovana 2016. godine. Nudi oklade na preko 1000 sportskih događaja dnevno, LIVE casino igre i više od 3000 slotova. Takođe sadrži i sopstvene igre. Popularnost ove kladionice je porasla zbog činjenice da nudi samo Bitcoin kripto depozite, a igrači imaju priliku nadopuniti svoj račun osim Bitcoina sa još 50+ različitih kripto valuta.
Velika razlika između 1XBit i konvencionalnih kladionica je ta što imate šansu da otvorite račun bez navođenja svojih ličnih podataka i da možete postati član samo jednim klikom.Takođe, činjenica da kod ove kladionice možete zadržati anonimnost učinila je 1XBit najboljim izborom za ljubitelje sportskog klađenja.

Kako otvoriti 1XBit račun

Za 1XBit nalog možete da se prijavite sa samo jednim klikom. Ako se vaši lični podaci čuvaju kao privatni, od vlasnika računa nije potrebno da daju nikakve lične podatke kako bi završili svoju registraciju; međutim, vlasnicima računa se preporučuje da navedu valjanu adresu e-pošte u slučaju da dođe do situacije u kojoj bi vlasnik računa morao da povrati svoj nalog.

1. U levom delu ugla naći ćete dugme za registraciju

Ako sajt nije prikazan na vašem željenom jeziku, možete da promenite jezik tako što ćete otići u gornji desni ugao ekrana da biste odabrali jezik po vašem izboru.

2.Nakon klika na „Registracija“ pojaviće se sledeći ekran za unos promotivnog koda bonusa dobrodošlice

Unesite promo kod 1kb_12838 nakon čega kliknete na „REGISTRUJTE SE I DOSTAVITE BONUS“ da biste dobili 125% bonusa na vaš prvi depozit koji važi do 1 BTC.

3.Registracija završena

Nakon završetka registracije može se pojaviti ekran sličan onom prikazanom gore sa zahtevom da sačuvate broj računa i lozinku. Nakon toga možete nastaviti klikom na zeleno dugme “IDITE”.

Nakon što popunite svoju adresu e-pošte i pritisnete dugme Pošalji, dobit ćete potvrdni email s detaljnim brojem vašeg računa i lozinkom.

Na niže prikazanoj stranici možete popuniti prazna polja kako biste iskoristili poboljšane funkcije veb lokacije. U odeljku Informacije o nalogu možete da promenite lozinku i izaberete bezbednosno pitanje da biste zaštitili / povratili svoj nalog. Imajte na umu da registrovanu adresu e-pošte i lozinku možete bilo kada promeniti sa svoje lične stranice profila.

Da biste sačuvali svoj nalog sigurnijim, preporučuje se da omogućite dvofaktorsku autentifikaciju, što se može učiniti preko stranice Podešavanja naloga.

1XBIT Bonusi
Svaki novi igrači će na poklon dobiti bonus dobrodošlice u iznosu od 100% do 1BTC (bitcoin) + 500 bodova. Kako bi preuzeli bonus dovoljno je pri registraciji upisati 1xBit promo kod 1kb_12838. Promo bodove možete zamijeniti za stvari/poklone u 1xBit dućanu.

posjeti Kladionicu
Copyright © 2023. Sva prava zaštićena. kladionice-bonusi | Kladionice-bonusi.com je vas vodic kroz online kladjenje, internet kladionice i bonuse koje nude online kladionice. Ovaj portal je napravljen s ciljem da svima priblizi online kladjenje i da vam predstavi najbolje i proverene internet kladionice. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. Please gamble responsibly.